Cookie- og Privatlivspolitik

Retningslinjer for behandlinger af cookies og personoplysninger. 
Ved besøg på www.ehmedia.dk accepteres denne politik. 

Generelt
Når du besøger www.ehmedia.dk indsamles der oplysninger om dig.
Herunder kan du læse de information der indsamles, hvordan de behandles, hvad de bruges til, hvem der har adgang til oplysningerne, og hvem du skal kontakte, hvis du har spørgsmål vedrørende de indsamlede oplysninger. 
EHMedia indsamler oplysninger på følgende måder: Ved brug af cookies, og ved oplysninger du selv afgiver ved køb. 

Cookies

Hvad er cookies?
Når du besøger www.ehmedia.dk modtager du automatisk en eller flere cookies. Derudover modtager du også cookies når du foretager søgninger, eller besøger forskellige menuer på hjemmesiden. En cookie er en tekstfil der lagres i den webbrowser du gør brug af, og som registrere dig som bruger. Det cookies gør er at lette din måde at bruge internettet på, for på den måde starter du ikke hele tiden forfra. Cookies gemmer tidligere søgte ting og fremviser automatisk disse for dig. 

Hvad bruger vi cookies til?
Cookies fortæller os om dit besøg på hjemmesiden og hvordan din adfærd har været ved besøget. Cookies bruges til at finde ud af, hvem der besøger vores hjemmeside, til at kunne oprette demografiske og brugerrelaterede statistikker. Der indsamles information om hvornår og hvor langtid du besøger hjemmesiden, hvilke og hvor mange sider og produkter du besøger, om du har besøgt hjemmesiden før, hvilken browser og styresystem du bruger, IP numre, og derudover hvilke annoncer du ser med mere. På den måde kan vi opretholde en hjemmeside der er et besøg værd og altid opdatere den, således er der også findes noget på siden som er interessant for dig, selvfølgelig med tilladelse fra dig, som du bliver spurgt om at afgive ved besøg på hjemmesiden. 

Hvor længe opbevares cookies?
Cookies vil blive opbevaret på dit udstyr i 24 måneder, fra den dag du har besøgt hjemmesiden. Dette sker hver gang du besøger hjemmesiden, så bliver opbevaringstiden igen forlænget til 24 måneder. De slettes automatisk efter deres udløb.

Personoplysninger

Hvad indsamles der?
Når du køber produkter hos os, indsamler vi oplysninger om dig. Her i blandt navn, adressen telefon nummer, mailadresse, oplysninger om hvilke produkter du har valgt at købe, med det formål at kunne levere produkterne til dig og derudover også opfylde de krav der er i forhold til vores bogførings arbejde. 

Hvad bruges oplysningerne til?
Fremsendelse af produkter til dig og din adresse. For at få et bedre kendskab til dig, og dine vaner ved besøget. Oplysninger videregives ikke til tredjepart.

Hvor langtid opbevares oplysningerne?
Alle oplysninger slettes efter 5 år. 

Databehandlere
Til at behandle og gennemgå data for at kunne optimere forretning, herunder hjemmeside og produkter med mere. Bruges vi eksterne databehandlere, bl.a. Google Analytics v/ Google Inc. som lokaliseret i USA. De fornødne garantier for overførsel af oplysninger til USA er sikret Googles databehandlings certificering i forhold til transport mellem EU-US. Privacy Shield. En kopi af certificering kan findes på dette link: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI

Sikkerhed
Ifølge persondataloven skal personoplysninger opbevares med tilstrækkelig sikkerhed. Derfor opbevares dine data i et lukket kredsløb, hvor få har adgang til, hvilket gør at de opbevares og behandles ansvarligt. Man kan dog aldrig beskytte sig 100%, og derfor gør vi opmærksom at du afgiver dine oplysning på eget ansvar. Der vil være risiko for at andre uberettiget for adgang til dine data, når de sendes og opbevares elektronisk.

Dine rettigheder
Som en del af persondataloven har du ret til at få indblik, rettet og slettet de data som vi ligger inde med vedr. dig. Dog kan der være visse oplysninger som skal arkiveres i 5 år, grundet regnskabsloven. 

I tilfælde af ovenstående kan vi kontaktes på ehmedia@mail.dk

Opdateret d. 31.10.2019.