Returnering og Reklamation

Returnering
Vi har nok alle oplevet på et eller andet tidspunkt at en vare ikke leve op til de forventninger man har haft. Derfor har du som kunde mulighed for returnere varen og få pengene igen. 

Hvor længe har du mulighed for at returnere varen?
Varen kan returneres i op til 14 dage efter du har modtaget den. Bemærk dog, at varen skal være i samme stand som da du modtog den, det vil sige uden spor af brug, pletter, slid og så videre. 

Hvordan kan jeg returnere varen?
Hvis du vil returnere din vare, skal den sendes tilbage til os sammen med den vedlagte følgeseddel som du modtog sammen med pakken. Følgesedlen vedlægges returpakken, hvor på du har skrevet ”RETUR”. 

Pakken kan sendes til vores adresse.

EHMedia
Børglum Klostervej 187
9480 Løkken
Danmark

Forsendelse 
Det bedste for dig som vil returnere, vil være at sende varen retur som pakke og ikke et brev. Således at du har et tracking nr. på din pakke og på den måde ved hvor den er. Dine penge vil blive refunderet så snart vi har modtaget varen, og godkendt at den er som ny og ikke bære spor af brug. 

Hvordan får jeg mine penge tilbage?
Når varen er modtaget og godkendt af os, overfører vi pengene retur til den konto som varen er købt med. Det er desværre ikke muligt at få overført til anden konto. Husk derudover at gemme kvitteringen for afsendelsen, således du kan dokumentere, at du har sendt varen af sted. Du afholder sig fragtomkostningerne ved returnering. 

Reklamation
Varen kan have skjulte fejl eller mangler, er dette tilfældet kan du gøre brug af dine 2 års reklamationsret. Fejlen skal have været tilstede ved købstidspunktet og må derfor ikke skyldes mishandling eller anden grov håndtering af produktet efter købstidspunktet.